De kracht van verbinding

Dit traject is de basis van het halfjaarlijkse small group traject “it’s your life now, live it!”. Middels dit traject kun je kennis maken met de zes onderstaande thema’s.

 1. Bewust zijn, je leert hoe krachtig je gedachten zijn!
  Door verschillende technieken leer je hoe je ervoor kunt zorgen dat jouw gedachten jou niet meer controleren en hierdoor je leven kunt leiden i.p.v. ‘lijden’.

 2. Communiceren.
  Je gaat ‘in de spiegel kijken’ en zien hoe jouw manier van communiceren zorgt voor ‘gewenste en ongewenste situaties’.
  Je leert (echt) verbinding te maken met jezelf en de ander.

 3. Zintuigen – Lichaamssignalen – Gevoelens en emoties.
  Je leert hoe deze drie aspecten nodig zijn om echt in contact te staan met jezelf en ervoor zorgen dat je kunt reageren naar je persoonlijke grenzen en behoeften alsook kunt VOELEN wat je diepe verlangens en dromen zijn.

 4. Coping – Bescherming – Afweer.
  Je krijgt inzicht in je eigen coping mechanismen en hoe je i.p.v. ‘negatieve emoties’ te vermijden, ze kunt toelaten, kunt voelen en tot je kracht kunt maken.

 5. De kracht van kwetsbaarheid – Owning.
  Je krijgt inzicht in wat er nodig is om echt jezelf te kunnen zijn; jezelf te kunnen laten zien aan de buitenwereld; jezelf te accepteren en goed genoeg te zijn. Je leert thuiskomen bij jezelf en een krachtige fundering te bouwen voor jezelf.

 6. Iets nieuws leren – Uit je comfort zone – Play.
  Je leert waarom deze drie gebieden nodig zijn om het verleden los te laten; je toekomst echt te kunnen creëren; te kunnen groeien en geluk van binnenuit te kunnen ervaren!

Voor wie

Dit traject is geschikt voor iedereen die meer verbinding wil met zichzelf en zijn/haar omgeving. Tevens is dit traject geschikt voor mensen die geïnteresseerd zijn in het halfjaarlijkse traject.

Doel

Het traject heeft als doel het verbeteren van de mentale, fysieke en emotionele gezondheid.
Het werken aan het vergroten van bewustzijn – dat zorgt voor het versterken van weerbaarheid en draagkracht – staat hierbij centraal. Dit doen we door de focus te leggen op lichaam, geest en het emotionele lichaam (gevoelens en emoties). Alles gericht op het grotere doel: de kracht van verbinding mogen ervaren!

Duur

Dit traject bevat zes live groepssessies van 120 minuten, welke eens per twee weken plaats zal vinden. Iedere live sessie staat er 1 thema centraal waarbij we eerst live in de ervaring stappen en je er vervolgens thuis, middels de online leeromgeving, mee aan de slag gaat.

Full 1 - copy - copy

Ik ben erg dankbaar dat Rachelle met het traject "De kracht van verbinding" op mijn pad is gekomen. Het heeft me geleerd om weer te gaan vertrouwen op mijn eigen ik.

- Janneke

Full 1 - copy - copy

Het traject heeft ervoor gezorgd dat ik bewuster ben van patronen en hoe ik deze in stand hou of juist kan doorbreken. Rachelle heeft hiervoor gezorgd door een veilige omgeving te creëren, uitdagende oefeningen aan te bieden en mij een spiegel voor te houden.

- kim

Full 1

Het is een traject waarbij vele onderwerpen aan bod komen en inzicht geven in je eigen patronen. Met bewondering heb ik ervaren met hoeveel passie Rachelle haar passie uitvoert. Geen zweverig type maar met beide benen op de grond en van hieruit heeft ze ook dit traject opgezet. Afwisseling live sessie en online informatie en opdrachten zijn buitengewoon goed opgezet.

- Mario

Full 1

Het traject heeft me veel inzicht gegeven over hoe ik mezelf niet bewust was wat mijn lichaam tegen mij zei, schreeuwde en fluisterde.

- Jenny

Data

 • 22 maart
 • 5 april
 • 19 april
 • 10 mei
 • 17 mei
 • 31 mei

Dit traject vindt plaats op woensdagen van 08:30-10:30, locatie Kazerne12, Blerick

Inhoud

Wat houdt dit traject in?

 • Prachtige groep van mensen die dezelfde richting op willen bewegen
 • 6 x 2 uur durende live sessie in beweging op een inspirerende locatie
 • Toegang tot alle meditaties en video’s horende bij de verschillende thema’s