bali
Life begins at the end of your comfortzone

Workshops

2-daagse Introductie “The Moving Cycle”

In 2016 las ik het boek ‘Getting our bodies back’ en het veranderde mijn leven.
‘It hit home’ for me. In 2017 begon mijn eigen reis in The Moving Cycle, de prachtige methode waar
ik mee werk.
Het veranderde zoveel in mijn leven!
Dit jaar maak ik de cirkel rond.

Na 6 jaren van intensieve opleiding en eigen ervaring opdoen; het bewegen van practitioner naar
advance practitioner; uren maken in advanced topics & het volgen van supervisie, maak ik dit jaar de
laatste stap van het mogen assisteren van Christine Caldwell naar zelf les geven!
The Moving Cycle is voor mij een oneindige reis geworden van thuiskomen bij mezelf, in mijn
lichaam, opnieuw en opnieuw.

Het is een magisch proces om te ervaren én om te mogen delen met deelnemers van mijn trajecten. Tijdens deze 2-daagse introductie kan de deelnemer ervaringsgericht kennis maken met The Moving
Cycle, zodat het werk zowel ervaren als begrepen kan worden.

De activiteiten omvatten begeleide experimenten bij het ontwikkelen van aandacht van hoge kwaliteit voor de huidige ervaringen; het vinden van de impulsen van het lichaam om op precieze manieren te handelen en het ondersteunen van deze bewegingssequenties om ons letterlijk naar een groter welzijn te ‘bewegen’. The Moving Cycle benadrukt het belang van het vertrouwen en het ontwaken van de aangeboren hulpbronnen van het lichaam voor genezing en groei.

Wat: De allereerste 2-daagse introductie in ‘The Moving Cycle’ zal plaatsvinden op 28 en 29 maart.
Voor wie: psychologen, psychotherapeuten, danstherapeuten, opvoeders, geïnteresseerden in
lichaamsgerichte persoonlijke ontwikkeling/groei.
Tijd: 09:30-17:30 (koffie/thee en iets lekkers inbegrepen, lunch is niet inbegrepen!)
Locatie: Horst aan de Maas
Kosten: €255,50 (btw inbegrepen)
Beschikbare plekken: ruimte voor 10 deelnemers

Heb je nog vragen?
Stuur me gerust een bericht via 06-18678586!


Events

Momenteel zijn er geen andere events gepland.
Meld je hier aan voor de nieuwsbrief als je op de hoogte gehouden wilt worden of stel een vraag via het contactformulier.

Full 1 – copy – copy

In de workshop heb ik geleerd te focussen op de kracht binnen in mezelf. Door verschillende (spel)vormen en doelgerichte vragen van Rachelle ben ik me bewust geworden van eigen gedachtes en hoe dit invloed heeft op mijn lichaam en mijn gedrag. Door deze bewustwording heb ik het gevoel meer inzicht te hebben in waar ik aan kan werken bij mezelf, om zo de persoon te zijn die ik graag wil zijn. Rachelle weet de juiste vragen te stellen waardoor je tot inzicht over jezelf komt. Ze geeft je de ruimte om alle emoties te voelen en hierover te praten, waarbij ze jou op je gemak laat voelen.

– Deelneemster Move to be Moved workshop, Janice

Full 1 – copy – copy

Rachelle’s coaching is oplossingsgericht, warm en positief. Ze heeft me binnen een korte tijd inzicht in mijn valkuilen en mijn kwaliteiten gegeven. Ze biedt hulpmiddelen om op een nieuwe en verlichte manier naar uitdagingen te kijken, en er vervolgens met meer zelfvertrouwen mee om te gaan. Een sessie met haar is een kans om je relatie met jezelf en daarmee ook met anderen te verbeteren. Een absolute aanrader!

– Deelneemster Move to be Moved Workshop, Sanne

Full 1

Inspirerende workshop! Inzicht in jezelf. Bewustwording van het doen en laten van jezelf. Wat je denkt en hoe dat voelt. Rachelle laat op een leuke, losse en speelse manier zien hoe jij zelf bent, waar je knelpunten zitten en wat je hieraan zou kunnen doen. Verrassende workshop met een kijkje in de spiegel!

– Deelneemster Move To Be Moved Workshop, Monique

Full 1

Je bent sterker dan je denkt”, was de laatste zin die ik in een korte brief aan mezelf schreef als afronding van het Feel Good Summer Event afgelopen zondag. Het voelde voor mij als een afsluiting van een verdrietig jaar en het terugvinden van mijn oh zo enthousiaste en fanatieke zelf. Het was heerlijk om me weer eens helemaal te verliezen in een spelletje! De combinatie van actie (bewegen), nadenken over en spiegelen van mezelf, ultieme ontspanning (lees: Aerial Yoga) én fun met de groep was fijn. Ik nam eye-openers en waardering voor mezelf mee naar huis.

– Deelneemster Feel Good Summer Event, Anoniem