bali
Life begins at the end of your comfortzone

Workshops

Voel je de wens om je los te maken van ongezond gedrag; minder aan te trekken van je eigen angsten en beperkende gedachten en blijvend te veranderen? Wil je die vicieuze cirkel doorbreken; nieuwe patronen starten met blijvend resultaat?

Gun jij jezelf meer groei; plezier; blijvend resultaat op dát gebied waar je telkens opnieuw tegenaan loopt? Dan is deze workshop iets voor jou. Ik laat je twee uur lang door middel van verschillende oefeningen proeven aan de methode waar ik mee werk zodat je ook echt met iets naar huis gaat.
Wanneer je dingen wil veranderen is het nodig om de confrontatie aan te gaan met jezelf; je gedrag onder de loep nemen; bewust worden en daadwerkelijk actie te ondernemen; het eens anders te DOEN.

Buiten je comfort zone, daar zul je jezelf en groei vinden. Zet jij de eerste stap richting mij, dan gaan we vervolgens samen de confrontatie aan!

  • Data: zie onderstaande data
  • Kosten: 55 euro
  • Duur: 2 uur
  • Incl. koffie/thee

How to truly CHANGE

Learn to see yourself,
Move, and be ready to be MOVED
I dare you to do things differently. Get out of your comfort zone!

De precieze data voor de workshop volgen binnenkort. Wil je ondertussen niets missen? Meld je aan voor de nieuwsbrief of stel een vraag via het contactformulier.


Events

Momenteel zijn er nog geen events gepland.
Meld je hier aan voor de nieuwsbrief als je op de hoogte gehouden wilt worden of stel een vraag via het contactformulier.

Full 1 - copy - copy

In de workshop heb ik geleerd te focussen op de kracht binnen in mezelf. Door verschillende (spel)vormen en doelgerichte vragen van Rachelle ben ik me bewust geworden van eigen gedachtes en hoe dit invloed heeft op mijn lichaam en mijn gedrag. Door deze bewustwording heb ik het gevoel meer inzicht te hebben in waar ik aan kan werken bij mezelf, om zo de persoon te zijn die ik graag wil zijn. Rachelle weet de juiste vragen te stellen waardoor je tot inzicht over jezelf komt. Ze geeft je de ruimte om alle emoties te voelen en hierover te praten, waarbij ze jou op je gemak laat voelen.

– Deelneemster Move to be Moved workshop, Janice

Full 1 - copy - copy

Rachelle's coaching is oplossingsgericht, warm en positief. Ze heeft me binnen een korte tijd inzicht in mijn valkuilen en mijn kwaliteiten gegeven. Ze biedt hulpmiddelen om op een nieuwe en verlichte manier naar uitdagingen te kijken, en er vervolgens met meer zelfvertrouwen mee om te gaan. Een sessie met haar is een kans om je relatie met jezelf en daarmee ook met anderen te verbeteren. Een absolute aanrader!

- Deelneemster Move to be Moved Workshop, Sanne

Full 1

Inspirerende workshop! Inzicht in jezelf. Bewustwording van het doen en laten van jezelf. Wat je denkt en hoe dat voelt. Rachelle laat op een leuke, losse en speelse manier zien hoe jij zelf bent, waar je knelpunten zitten en wat je hieraan zou kunnen doen. Verrassende workshop met een kijkje in de spiegel!

– Deelneemster Move To Be Moved Workshop, Monique

Full 1

Je bent sterker dan je denkt”, was de laatste zin die ik in een korte brief aan mezelf schreef als afronding van het Feel Good Summer Event afgelopen zondag. Het voelde voor mij als een afsluiting van een verdrietig jaar en het terugvinden van mijn oh zo enthousiaste en fanatieke zelf. Het was heerlijk om me weer eens helemaal te verliezen in een spelletje! De combinatie van actie (bewegen), nadenken over en spiegelen van mezelf, ultieme ontspanning (lees: Aerial Yoga) én fun met de groep was fijn. Ik nam eye-openers en waardering voor mezelf mee naar huis.

– Deelneemster Feel Good Summer Event, Anoniem