Groei

The mind is zo krachtig!

Joe Dispenza is een van mijn grote voorbeelden als het gaat over waar ik in geloof; wat mijn visie is; hoe ik werk en waar ik mensen van bewust maak.

Binnen mijn praktijk zie ik vaak hoe het verleden (onbewust) controle heeft over mensen en dit met name door middel van gedachten en kernovertuigingen ‘op repeat staat’. Ze blijven hun verleden herhalen i.p.v hun toekomst te creëren.

Practise what I preach zeg ik vaak.

Vandaar dat ik zelf kies waar ik mijn focus op leg: of het nu gaat over mijn toekomstdromen; een zachte herinnering dat veranderen mag, bij het leven hoort en vaak groei betekent of positieve woorden middels een kaartje gekregen van een vriendin.

Ik plak ze op mijn spiegel op de badkamer én ook voordat ik de deur uit ga herinner ik mezelf aan wat ik hoog heb staan en voor mezelf niet mag vergeten!

Waar wil jij je focus op leggen, wat wil jij voor jezelf creëren?

Wil jij meer leren over de mind? 

Tijdens het Feel Good Summer Event leer je onder andere hoe je de focus kunt richten op wat écht belangrijk voor je is en hoe je door goed te voelen, je goed kunt voelen!